czwartek, 12 stycznia 2012

Молитва приятелів

Молитва приятелів

ЗАПРОШЕННЯ БОГА

Всемогутній вічний Боже в Трійці Святій Єдиний! Віддаємо Тобі честь і славу за Твої дари і благодаті, якими нас обдаровуєш, прославляємо Тебе нашим життям і запрошуємо Тебе, Добрий Боже, до нашого серця, душі та приязні, якою Ти нас наділив і в якій хочеш нас ущасливити своїм благословенням.

Дякуємо Тобі, Господи, за Твою безмежну Любов і за кожного з нас, за дар життя, віру, покликання і за цілу історію нашої мандрівки до Твоїх Батьківських обіймів у вічності.

Перепрошуємо Тебе, Боже, в покорі духа, за наші гріхи, невірності та недбальство. Пробач нам у Своєму Милосерді все те, що через гординю знищив в нас диявол.

Всемогутній Подателю ласк і небесних щедрот! Благаємо Тебе про Милість Твою: дай нам жити в правді, забери від нас оману зла, перемінюй наші серця на краще і все те, що в них криється.

Отче Небесний! Прийми нас – дітей Твоїх і віднови в нас гідність Твою, щоб ми були правдивою Твоєю іконою.

Ісусе Христе, наш Спасе і Брате! Ти нас назвав своїми приятелями і покликав йти за Тобою, допоможи нам в вірності зберегти цю Любов, якою Ти нас пригорнув до свого Божественного Серця, щоб ми були Твоїми свідками по усій землі.

Духу Святий! Утішителю наш! Розпали нас вогнем ревності і допоможи нам відважно життям кохати Бога. Наповнюй нас завжди радістю, миром і прагненням Неба.

Матінко Божа, Пресвята Діво Маріє! Вчи нас кохати Бога і будь нам Матір'ю, Яка виховує нас до життя в Божій благодаті. Огорни нас своєю Материнською опікою і пригорни нас до свого кохаючого серця.

Боже, пошли нам свого Ангела, щоб нас щасливо провадив до Тебе, а колись в Небі щоб ми разом в любові Тебе вічно прославляли. Амінь.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz